3 måder du kan holde gnisten levende i dit parforhold

Som tiden går i et parforhold kan det blive sværere og sværere at holde gang i den såkaldt gnist. Når det kommer til sex, så kan det nogle gange ender med at blive lidt for ensformigt, når man har været sammen længe nok. Dette betyder dog ikke, at det er på tide at ende forholdet. Måske skal man bare tilføre lidt ekstra til soveværelset. Et hurtigt kig i en sexshop skader i hvert fald ikke. I dag findes der nemlig et hav af forskellige muligheder, når det kommer til at gøre sexlivet lidt mere spændende. I en sexshop kan du finde en masse midler, du kan tage i brug, samt få råd og vejledning til, hvad I som par kan gøre for at genoprette gnisten. Læs med herunder og bliv inspireret til at ændre måden, du har sex på med tre gode tips.

1. Bring sexlegetøjet i spil og oplev nye former for nydelse

Når man træder ind i en sexshop, er noget af det første, man vil lægge mærke til, det store udvalg af sexlegetøj. De seneste par år er sexlegetøjets popularitet også steget helt vildt – og dette med god grund. Det er nemlig blevet mere moderne at opleve og opsøge nye former for nydelse, og dette kan man få gennem sexlegetøj. I en sexshop vil du blandt andet kunne finde et hav af dildoer og vibratorer i mange forskellige størrelser og former. Nogle er meget realistiske i udseende. Andre er formet særligt til at kunne stimulere forskellige områder. Dette kunne for eksempel være en klitorisvibrator eller en g-punktsvibrator. Alt efter, hvad du lige er til, er der helt sikkert noget til dig.

2. Udlev fantasier og bind hinanden fast

Alt i mens de ekstremt populære bøger, Fifty Shades of Grey, har vundet indpas i vores kultur, er det at binde hinanden fast under sex også blevet mere populært end nogensinde før. Tidligere ville man måske tænke, at dette var forbeholdt en mindre gruppe af fetichister. I dag er det dog blevet en meget mere almindelig ting at prøve som par. I en sexshop vil du kunne finde alt det udstyr, du skal bruge. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor langt man har lyst til at gå. For nogle er det fint med et stykke reb. Andre benytter sig af håndjern af læder og lignende. Vil du gøre oplevelsen ekstra intens, kan du eventuelt give din partner bind for øjnene. Måske vil du endda benytte dig af en pisk. Alle disse ting vil du kunne finde i en sexshop.

3. Analsex – du ved ikke, om du kan lide det før, at du har prøvet det

Til de kærestepar, der gerne vil tage deres forhold til det næste niveau, er analsex ideelt. Det er en hel særlig måde at være intime på, som ikke kan opnås på andre måder. Vil du prøve kræfter med dette, så skal du have fat i et såkaldt butt plug. Disse vil du kunne finde i en sexshop.