Citater med overraskende stor dybde

Når man skal sige en karakter, som har sagt mange kloge ting så er det de færreste, der ikke vil sige Peter Plys. Selvom der blot er tale om en fiktiv, gul karakter, der bor i en meget lille skov med alle sine dyrevenner så er der dog meget sandhed i hvad han siger. Det er klart, at det ikke som sådan er den gule bjørn der siger disse citater, men at det er forfatteren. Og det er ikke umuligt, at forfatteren har fået hjælp andre steder fra. Derfor kan Peter Plys i virkeligheden være en slags blanding af mange forskellige andre kloge mennesker, der har sagt noget i tidens løb. Ikke desto mindre er det dog Peter Plys, der er blevet kendt for de pågældende citater og derfor må man tage udgangspunkt i ham når man snakker om disse citater.

Med Peter Plys citater kan man skrive en god historie

Skal man begynde at skrive historier eller andre tekster kan det være lidt svært at komme i gang. Frygten for det kridhvide papir, som ligger foran en kan være så intimiderende, at man slet og ret ikke kommer i gang. Det gælder uanset om man skal skrive en sang, en roman, en jobansøgning eller en novelle. Der er dog mange øvelser man kan lave for at undgå, at man ikke får skrevet noget. En af de ting man kan gøre er for eksempel at tage udgangspunkt i nogle af de kloge Peter Plys citater som findes. Her vil de fleste nok have svært ved at huske nogen citater bare sådan uden videre. Her kan man heldigvis få stor hjælp fra internettet, hvor de mest kendte citater sagt af Peter Plys kan findes.

 

Et af de citater, som mange har hørt Peter Plys sige er “Nogle mennesker holder for meget af noget – det kaldes vist kærlighed”. Det er et citat, som meget vel kunne starte en romantisk novelle. For når det kommer til noveller og romaner så er det altid godt at starte med et citat. Det gør, at læseren ved lidt mere om hvad der venter. Derudover gør det også, at man allerede har plantet nogle særlige tanker i hovedet på læseren. Et andet fint citat, som også handler om kærlighed er “Nogle gange, er det de mindste ting, der fylder mest i hjertet”. Det er et citat, som både kan bruges om kærlighed, men også i andre sammenhænge. For man kan også bruge det om personer, som er lidt nervøse anlagt. Disse personer har det nemlig med at overanalysere meget og det kan være farligt. For så begynder man at bekymre sig og meget ofte om ting, som man slet ikke behøver at bekymre sig over.

Peter Plys citater om venskab

En oplagt sammenhæng at nævne Peter Plys citater er også i forbindelse med venskab. Skal man for eksempel lave et fødselsdagskort kan man på forsiden skrive et citat fra den gule bjørn. Det skal naturligvis passe til den pågældende situation og det givne venskab, men det er også meget nemt at finde.